Четири най-добри мотивации за канадци, работещи в чужбина

Ч

Канадците, работещи в чужбина, имат много възможности да растат и да напредват в кариерата си, факт, който значително влияе върху решението им да отидат в чужбина. Независимо дали оставате в Общността, слизате до щатите или пътувате до далечни страни, има няколко добри причини да си намерите работа извън страната.

1. Животът в чужбина предоставяше възможности за приключения и личностно израстване.

В края на живота си много малко хора съжаляват, че пътуват твърде много или виждат твърде много чужди страни. Животът и работата в чужбина предлага възможности за преживяване на различни култури и придобиване на по-широка перспектива за световните събития. Канадците, работещи в чужбина, са по-гъвкави и привлекателни за бъдещите работодатели, тъй като техните автобиографии показват ниво на самомотивация и постоянство, което може да липсва на други кандидати за работа. Хората, които работят в чужбина, са демонстрирали ниво на задвижване, което ще ги отличава от останалите хора в тяхната област.

2. Британската общност го прави необичайно лесно.

Въпреки че Британската империя не е това, което някога е била, гражданите на Общността имат предимство, когато става въпрос за пътуване до други страни членки. Гражданинът на Съединените щати може лесно да работи в някоя от териториите, но много по-трудно получава необходимите документи, за да започне кариера например в Нова Зеландия. Страните в Южна Америка и Африка са членове, както и Австралия и Индия. Общо има 53 държави-членки, включително няколко острова в Карибите и южната част на Тихия океан. Канадците, работещи в чужбина, биха могли да намерят работодатели във всяка от тези области.

3. Придобивате допълнителни умения в чужбина.

Канадците, работещи в чужбина, имат възможности да усъвършенстват различни езикови умения и да се научат да се адаптират към разнообразна обстановка с нови предизвикателства. В зависимост от държавата и вида на индустрията може да има уникални разпоредби или съвсем различен културен подход към ситуациите, с които се сблъсквате. За тези, които в крайна сметка искат да се подготвят за управленски роли, това помага да разширите кръгозора си, като видите как произходът и личните нагласи влияят на нагласите в работата. Способността да се грижите за себе си в широк спектър от настройки, дори изцяло нови части на света, ще каже на бъдещите работодатели, че се нуждаете от по-малко държане от връстниците си.

4. Страхотен е за семейство и приятелства.

Разбира се, извеждането на децата от училище може да означава сложна настройка, но тези, които посещават училище в различни части на света, получават по-приобщаващо образование. Други семейства могат да водят децата си на едноседмична ваканция веднъж годишно, но вашето може да има шанса да научи задълбочено за други култури в продължение на години. Пътуванията могат да бъдат трансформиращо преживяване, особено за младите. Нещо повече, приятелствата, създадени другаде, могат да бъдат трайни връзки, независимо дали семейството в крайна сметка се премества обратно в Канада. Вкъщи цялото семейство е снабдено с интересни истории от живота в далечни страни, които могат да помогнат за забавлението на нови приятели.

В крайна сметка канадците, работещи в чужбина, се радват на много предимства, освен тези, които са на разположение на хората с домашна заетост.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta